A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В УМСФ відкрили Центр розвитку туризму та гостинності, у якому студенти працюватимуть над галузевими проектами

Опубліковано 22 березня 2019 року о 11:04

На базі Університету митної справи та фінансів відкрили Центр розвитку туризму та гостинності. У ньому студенти профільних спеціальностей доклано вивчатимуть сферу туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Відкриття Центру відбулося у четвер, 21 березня 2019 року.

До роботи на платформі, передусім, планують залучити студентів спеціальності “Туризм” і “Готельно-ресторанна справа”. Разом з представниками бізнесу вони працюватимуть там над проектами у сфері туризму, готельної та ресторанної справи.  Така співпраця допоможе студентам перейняти досвід ведення туристичного бізнесу, а також дізнатися про можливості молодіжного підприємництва. 

Центр також стане майданчиком для наукових заходів, прикладних досліджень та галузевих ІТ-проектів. Для цього у виші вже зараз працюють над облаштуванням навчальної лабораторії з відповідним програмним забезпеченням.

У межах заходу пройшла виставка-презентація туристичних компаній регіону, які є партнерами університету у підготовці фахівців туристичної галузі.

Нагадаємо, що на базі ХНУМГ відкрили лабораторний центр, де навчатимуть спеціалістів з виготовлення кераміки.