A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В Україні завершилась масштабна програма щодо здорового способу життя Healthy Challenge – 4 профтехи отримали міні-гранти на 35 тис. грн

Опубліковано 17 грудня 2020 року о 17:48

12 тис. учасників із понад 40 закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти взяли участь у всеукраїнській програмі Healthy Challenge. Упродовж листопада-грудня вони проводили різні активності для популяризації здорового способу життя. В результаті програми 4 заклади-переможці отримали міні-гранти на суму 35 тис. гривень кожен.

Планується, що отримані міні-гранти спрямують на розвиток здорового способу життя в закладах освіти.

Під час програми учасникам пропонували понад 100 різних видів активностей. Серед них – соціальні флешмоби, майстер-класи на тему харчування, спортивні змагання, квести, ігри, конкурси тощо. Журі оцінювало результати активностей та їх вплив, кількість заходів та учасників, креативність, інноваційність, наявність фото- та відеоматеріалів та їх поширення.

Отже, переможцями програми стали:

- Вище професійне училище № 7 м. Кременчука;

- Львівське вище професійне училище харчових технологій;

- Колківське вище професійне училище;

- Рава-Руський професійний ліцей.

Крім нагородження основних переможців, організатори також відзначили переможця за категорією глядацьких симпатій. Ним став Дубровицький професійний ліцей. Заклад отримав набір «Антивірус», який складається з рециркуляторів, термометрів та санітайзерів.

Довідково.

Healthy Challenge – це всеукраїнська програма з популяризації здорового способу життя серед молоді, що реалізується з 2019 року. У ній вже взяли участь понад 20 закладів освіти та 10 000 молодих людей із різних регіонів країни.

Організатором програми і флешмобу #HealthyChallenge2020 є експертна організація Центр «Розвиток КСВ» спільно з UNFPA, Фондом ООН у галузі Народонаселення. Окрім Міністерства освіти і науки, партнерами програми стали Центр громадського здоров’я та Міністерство молоді та спорту.