A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В Україні відбудеться металургійний форум

Опубліковано 03 листопада 2022 року о 11:06


25-28 листопада 2022 року «USF» спільно з «EIT Raw Materials» запускають перший в Україні хакатон із фокусом на мінеральні та металургійні процеси для сталого розвитку – «Raw Materials Hackathon: Change4Future».

У межах заходу відбудуться воркшопи та панельні дискусії, сесії для наставників тощо. Переможці хакатону отримають призи.

Для участі в «Raw Materials Hackathon: Change4Future» запрошують стартапників, науковців, молодих учених, аспірантів та студентів.

Мета заходу – пошук технологій та рішень за п'ятьма напрямами:

  • вдосконалення та нова розвідка корисних копалин;
  • ефективніший, безпечніший та стійкий сучасний видобуток;
  • перероблення мінеральної сировини та металів, виробництво вдосконалених матеріалів;
  • оптимізація процесів видобутку та виробництва металів і сплавів (підвищення ефективності процесу, використання меншої кількості енергії та води, зниження вартості та утворення відходів);
  • пошук альтернативних матеріалів для виготовлення труб.

За підсумками форуму, переможці челенджів отримають призи від партнерів заходу: компанії «Amazon Web Services» – $10k, компанії ТОВ «Геологічна інвестиційна група» – грант у розмірі $1000, доступ до пілотування у провідних компаніях галузі, наставництво представників компанії «ТОВ ДТЕК Нафтогаз» щодо впровадження технологій тощо.

Для участі відкрита форма для реєстрації.

Захід відбудеться за підтримки Міністерства освіти і науки України, громадської організації «ReThink», організації «Greencubator», компанії ТОВ «Геологічна інвестиційна група», компанії «ТОВ ДTEK Нафтогаз», організації «Європейська Бізнес Асоціація» та асоціації «Національна асоціація добувної промисловості України».

Докладніше тут.

Нагадаємо, іноземні ЗВО нададуть підтримку українським студентам-чоловікам для продовження навчання.