A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В Острозькій академії стартував щорічний Всеукраїнський конкурс, присвячений творчості Уласа Самчука

Опубліковано 04 жовтня 2018 року о 18:55

У Національному університеті “Острозька академія” стартував конкурс “Визвольна боротьба у творчості Уласа Самчука”, переможці якого отримають грошові премії та цінні подарунки. Долучитися до конкурсу можуть школярі, студенти та аспіранти з усієї країни.

“Конкурс проводиться за кількома номінаціями, а саме - краща наукова робота, учнівський твір та публікація у мас-медіа. Отже, ми заохочуємо молодь вивчати творчість видатного українського прозаїка, а разом з тим історичні події, які впливали на долі людей”, - розповіла представниця оргкомітету конкурсу Руслана Каламаж.

Для участі в конкурсі учасники мають надіслати анкету-заявку та конкурсну роботу. Роботи прийматимуться до 10 лютого 2019 року.

Докладніше про конкурс можна дізнатися за телефоном (03654) 2-29-49.

Довідково. У виші конкурс проводиться за підтримки та з ініціативи родини Соколиків - єдиних розпорядників спадщини Уласа Самчука. Вони, зокрема, надали Острозькій академії ексклюзивне право перевидавати твори прозаїка в Україні, а також проводити серед молоді конкурс, присвячений творчості цього видатного письменника.