A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В Івано-Франківську працюють літні табори на базі ліцеїв

Опубліковано 16 червня 2022 року о 17:55


При 11 ліцеях Івано-Франківської територіальної громади працюють тематичні табори для дітей, у межах яких школярі вивчають іноземні мови та здобувають нові навички.

Директорка мовної школи Галина Когут розповідає, що веселий сміх у стінах ліцею залунав 6 червня 2022 року, до 20 числа відвідувати табір будуть понад 80 дітей.

«Діти дійсно прибігли, бо сумували за школою та живим спілкуванням із однолітками. Хоч онлайн-спілкування в наш час доведено до довершеності, нічого не замінить живого спілкування, емоцій, поглядів і усмішок. За цим сумували не лише діти, а й вчителі», – зізнається Галина Когут.

Пані Галина розповідає, що питання безпеки є головним у організації позашкільної активності та наголошує на тому, що в умовах сьогодення здоров’я дітей потребує особливої уваги.

«Все побудовано на збереженні життя та здоров’я дітей. У школі є укриття. Діти та вчителі вже звикли, ми спокійно та без паніки спускаємося туди за потреби. Усі заняття з англійської мови ми намагаємося проводити не за партами, де діти мало рухаються, а на подвір’ї. Навіть у класах організовуємо живе спілкування та рухливі ігри», – розповідає директорка. 

Нагадаємо, онлайн-школа «МАТЕМА» продовжує проводити відкриті безоплатні заняття з математики для учнів 1-11 класів.