A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В Івано-Франківському коледжі відкрили клас з психології, де студенти вивчатимуть особливості дитячого характеру

Опубліковано 13 березня 2018 року о 17:58

Для студентів спеціальностей “Початкова освіта” та “Дошкільна освіта” Івано-Франківського коледжу ПНУ створили творчу лабораторію, де вони вивчатимуть особливості характеру дитини та етапи його формування.

Реалізувати проект вдалось завдяки міжнародній навчальній програмі “Формування характеру”. В Івано-Франківському коледжі її застосовують вже 5 років поспіль у партнерстві з Міжнародним інститутом характеру (Character International Inc., м.Даллас, США).

“Для покращення навчання студентів ми за підтримки наших американських партнерів відкриваємо новий спеціалізований навчальний клас з психології. Тут проходитимуть практичні заняття, навчальні семінари, тренінги та вебінари, онлайн конференції тощо. У них зможуть брати участь не тільки студенти та викладачі коледжу, а й вчителі обласних шкіл, керівники освітніх закладів», - зазначив директор коледжу Юрій Москаленко.

Учасники творчої лабораторії докладніше вивчатимуть особливості виховання характеру дітей, стратегію лідерства тощо. Зокрема, студенти дізнаються про конфлікти та способи виходу з конфліктних ситуацій.