A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Установчі збори із формування нового складу Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України відбудуться 25 червня 2020 року

Опубліковано 18 червня 2020 року о 18:15

Ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів із формування нового складу Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України (далі – Ініціативна група) запрошує представників інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС) до участі в установчих зборах, що відбудуться 25 червня 2020 року о 12:00 в приміщенні Міністерства освіти і науки України (конференц-зала (к. 401, 4-й поверх), бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ).

Реєстрація учасників: з 11:00 до 12:00.

На офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в розділі «Утворення нового складу Громадської ради: 2020-2022 рр.» опубліковано перелік ІГС, представники яких допущені до участі в установчих зборах.

Увага! Оригінал заяви та оригінали всіх документів, що додаються до заяви, делегований представник зобов’язаний принести на установчі збори та надати Ініціативній групі під час реєстрації.

У разі неможливості проведення установчих зборів у вказаний час через обмеження, пов’язані з карантином, установчі збори можуть бути відкладені рішенням Ініціативної групи. Інформація про таке рішення буде розміщена на офіційному вебсайті МОН.

Додаткова інформація: [email protected].

Cклад Ініціативної групи (відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 23.04.2020 р. № 546):

Андрєєв Микита Андрійович (голова);

Іванчук Віра Богданівна (секретар);

Колумбет Максим Геннадійович;

Кононенко Ольга Борисівна;

Панченко Микола Миколайович;

Пилипенко Вадим Валерійович;

Романченко Едуард Вікторович;

Чешко Анастасія Олегівна.