A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Заступника Міністра Романа Гребу обрано Головою ВГО \"Спортивна спілка учнівської молоді\"

Опубліковано 16 листопада 2017 року о 12:34

У НВК «Домінанта» завершилася конференція ВГО «Спортивна спілка учнівської молоді України». 

На конференції було обрано нове керівництво Спілки. Окрім того, було внесено зміни до Статуту Спілки.

Головою спілки одноголосно було обрано заступника Міністра освіти і науки України Романа Гребу, заступником Голови - ректора Національного університету фізичного виховання і спорту України Євгенія Імаса. Посаду Генерального секретаря зайняв голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко.

Перед засіданням справжнє свято для гостей влаштували учні НВК «Домінанта».

«Ви - ті, хто буде прославляти Україну в спорті і в науці. І коли говорять про лідерство, я бачу серед вас майбутніх лідерів України»,-звернувся до школярів новообраний Голова Спілки учнівської молоді Роман Греба.

Також Роман Греба розказав про шляхи розвитку Спілки у майбутньому: «Завдяки власному бажанню і власній ініціативі ми можемо розвивати учнівський спорт. Для цього нам потрібно залучати органи місцевої влади. Нам потрібно, щоб вони інвестували в дітей. Не тільки в дороги, будинки. Ми повинні залучати бізнес і спонсорів. Впевнений, якщо кожен з нас на своєму місці запалиться і стане синергією, ми разом розвинемо учнівський спорт».

Генеральний секретар Спілки Вадим Стеценко зазначив про зміни у редакції Статуту: «У новій редакції внесено зміни у порядок оскарження рішень та подання скарг, вводиться нове поняття «почесний президент» та внесені інші зміни».