A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У грудні планують видати збірник інноваційних розробок українських ВНЗ

Опубліковано 24 жовтня 2017 року о 13:02

У грудні 2017 року планують видати збірник інноваційних розробок українських університетів. Про це йшлося у СумДУ під час засідання президії проректорів з наукової роботи та директорів наукових установ МОН України.

Поки що збірник поширюваимуть серед членів президії. Передбачається, що він вміщуватиме детальну інформацію про розробки та  надрукується двома мовами – українською та англійською.

 Окрім цього, на заході обговорили й порядок проведення атестації закладів вищої освіти у частині впровадження наукової діяльності. Учасники  ознайомилися й  з науковими розробками сумського вишу в галузях оптоелектроніки та геліоенергетики, енергоефективних технологій, медицини та ІТ. Для присутніх також представили роботу стартап-центру та центру технологій електронного навчання.

«Сумський державний університет - один із найбільш динамічних, який не лише розвиває фундаментальні дослідження, а й є одним із піонерів по залученню коштів для наукових досліджень, - відзначив заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха.