A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Упродовж 16-18 березня в Києві пройдуть виставки «Сучасні заклади освіти» та «World Edu»

Опубліковано 13 березня 2017 року о 11:11

16 березня об 11:00 відбудеться урочисте відкриття Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та П’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu». Виставки працюватимуть 16-17 березня з 10:00 до 18:00 та 18 березня з 10:00 до 16:00.

У межах виставки, 16 березня, відбудеться нагородження переможців рейтингових виставкових конкурсів, конкурсу з 9 тематичних номінацій із врученням Гран-Прі, золотих, срібних, бронзових медалей, сертифікатів якості наукових публікацій відповідно до показників міжнародної наукометричної бази даних Scopus.

Місце проведення: Палац дітей та юнацтва (м. Київ, вул. І. Мазепи, 13, метро «Арсенальна»)

Вхід на виставку безкоштовний.

Запрошення на виставку http://vsosvita.com.ua/index.php/uk/to-visitors/invite

Контакти: Тел./факс: +38 044 498-42-04, 498-42-05,+ 38 067 656-51-89 E-mail: [email protected]

Організатори: Компанія «Виставковий Світ» спільно з Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України.

Захід стане в пригоді тим, хто прагне до вдосконалення професійної компетентності, до обміну новими рішеннями й розширення співпраці, контактів, а також учнів, майбутніх абітурієнтів, студентів і їх батьків, які зацікавлені в виборі навчального закладу та програм навчання в Україні та за кордоном.

Цьогоріч у роботі виставки візьмуть участь 796 учасників із 25 регіонів України та 14 країн світу: Польщі, Австрії, Німеччини, Швейцарії, США, Болгарії, Чехії, Ли??ви, Молдови, Грузії, Словаччини, Румунії, Угорщини, Китаю. Зокрема,

98 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;

17 – закордонних навчальних закладів і міжнародних освітніх агенцій;

545 – загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, обласних і міських органів управління освітою;

112 – професійно-технічних навчальних закладів, науково-методичних центрів професійно-технічної освіти;

24 – виробники та постачальники засобів навчання, проектів, сучасних програм і рішень для галузі освіти, видавництва, освітні портали.

Роботу виставки супроводжуватиме змістовна тематична програма, яка включає 58 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, воркшопів, презентацій, майстер-класів, панельних дискусій за участю провідних фахівців і науковців МОН, Національної академії педагогічних наук, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», педагогів-практиків, представників закордонних навчальних закладів, агенцій, міжнародних представництв, виробників і постачальників засобів навчання.

З програмою виставки можна ознайомитися за цим посиланням.