A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочалася персональна виставка учня профучилища, присвячена Тарасу Шевченку

Опубліковано 09 березня 2017 року о 10:30

7 березня 2017 року у приміщені Чернівецького обласного Краєзнавчого музею відбулось відкриття персональної виставки учня Вищого професійного художнього училища №5 Івана Маковейчука «Стежками Шевченка».

На виставці представлені різні за жанрами та техніками роботи молодого художника, зокрема розпис на склі, акварельний та гуашевий живопис, аплікація із бісеру, пано із пластиліну, декупаж та вироби із сірників. Це портрети Тараса Шевченка, українські квіти та натюрморти, ікони та пейзажі.

Іван Маковейчук навчається в училищі на першому курсі за професійним напрямком «Живописець» та уже неодноразово брав участь у художніх конкурсах, зокрема став переможцем всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у Києві 2016р., лауреатом гран-прі міського етапу цього ж конкурсу в номінації «Роботи різними техніками» у Чернівцях 2016.  

Роботи учня знаходятьс?? у наших захисників, зокрема ікона Божої матері як цінний дарунок для бійців 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади був доставлений волонтерами на передову ще 2015 року, за що учневі училища окремо виразив вдячність представник асоціації ветеранів та волонтерів АТО.