A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ЧЕСНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ: СТУДЕНТСЬКИЙ ВІДЕО-КОНКУРС НА ТЕМУ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ

Опубліковано 15 грудня 2016 року о 12:31

Триває інтернет-голосування за відео-ролик переможець глядацьких симпатій у відкритому всеукраїнському конкурсі проектів соціальної ведеореклами “Чесність починається  Тебе».

Конкурс проводиться Американськими Радами з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Метою конкурсу є інформування академічної та освітньої спільнот,  абітурієнтів, учнів та їх батьків, а також широкого суспільного загалу щодо поняття академічної доброчесності через створення соціальної реклами, яка озвучує та закріплює безумовні (фундаментальні) норми розвиненої академічної спільноти: моральність, чесність, відповідальність, свідомий підхід до навчання та вибору професії.

Соціальний відеоролик, поданий на конкурс, повинен мотивувати всіх учасників академічного процесу до чесного навчання, відповідального ставлення до власної освіти, демонструвати важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість академічних порушень (списування, плагіату, хабарництва та ін..) чи їх толерування.

Під час першого етапу конкурсу були відібрані 67 студентських відео-робіт із тих, які надійшли на конкурс і відповідали його вимогам.

Наразі триває другий етап конкурсу «Чесність починається з Тебе», під час якого буде визначено відео - переможця глядацьких симпатій. Переможцем буде оголошено учасника або команду учасників – авторів відео ролику соціальної реклами «Чесність починається з Тебе», чия робота отримає найбільшу кількість позначок «вподобано» під час відкритого інтернет-голосування на Youtube каналі Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP .

Інтернет голосування завершується  о 10:00 за київським часом 18 грудня 2016 року. Ім’я переможця глядацьких симпатій у конкурсі «Чесність починається з Тебе» буде оголошено 20 грудня 2016 року на сайті Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP www.saiup.org.ua.

Відкритий всеукраїнський студентський конкурс проектів соціальної відеореклами «Чесність починається з Тебе» проводиться за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, компанією Майкрософт Україна, компанією Антиплагіат та Могилянською школою журналістики.