A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Стипендії для науковців

Опубліковано 15 липня 2016 року о 17:29

З метою розвитку та посилення французько-українського наукового та університетського співробітництва, Посольство Франції в Україні відкриває новий конкурс короткострокових стипендій (2 тижні - 1 місяць) до Франції для викладачів та науковців з великим досвідом роботи.

Короткострокові стипендії для науковців з досвідом, які співпрацюють з французькими університетськими та науковими закладами.

http://institutfrancais-ukraine.com/ua/etudier/bourses/BHNS

http://institutfrancais-ukraine.com/etudier/bourses/BHNS

Стипендії розміром 1700 євро на місяць, витрати на транспорт окремо не надаються. Цей вид стипендій пропонується для українських викладачів та науковців, які працюють у наукових закладах вищої освіти та/чи наукових установах та співпрацюють із аналогічними французькими установами чи планують створити таке співробітництво із лабораторією / факультетом. Кандидати, що вже отримували фінансування такого типу за останні три роки, не можуть брати участь у конкурсі.

Такі стажування мають відбуватися у рамках існуючих партнерств між закладами та установами вищої освіти і науки Франції та Україні, чи бути поштовхом для створення таких партнерств. Стипендіальна комісія буде вивчати необхідність такої подорожі у контексті розвитку та підсилення французько-українського співробітництва.

Кандидати повинні:

1. заповнити форму он-лайн реєстрації французькою чи англійською мовою

2. відіслати електронною поштою на адресу [email protected] :

- детальний опис перебування у Франції (французькою чи англійською мовою, 1-2 сторінки максимально)

- резюме кандидата

- лист підтримки від французької лабораторії, із зазначенням інтересу до співробітництва з установою, яку представлятиме кандидат (французькою чи англійською мовою, формат pdf)

Строки подання:

Прийом документів до 28 серпня 2016 року. Рішення буде повідомлено кандидатам приблизно 15 вересня 2016 року. Стажування має бути запланованим у 2016 році.