A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В Одесі стартує V Міжнародна науково-методична конференція «Освітні вимірювання – 2015. Реформування зовнішнього незалежного оцінювання: методологія, модель, основні складові»

Опубліковано 02 липня 2015 року о 17:11

З 30 вересня - 2 жовтня 2015 року, на базі Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова відбудеться V Міжнародна науково-методична конференція «Освітні вимірювання-2015. Реформування зовнішнього незалежного оцінювання: методологія, модель, основні складові». Захід пройде за адресою: м. Одеса, Французький бульвар, 24/6.

До участі в роботі конференції запрошуються українські та зарубіжні фахівці у галузі освітніх вимірювань, представники центрів оцінювання якості освіти, навчальних закладів та наукових установ.

Для участі в конференції необхідно до 15 липня 2015року подати Оргкомітету електронну заявку і тези доповіді. Тези доповіді приймаються в електронній формі з зазначенням повної назви, прізвища, ім’я, по батькові автора (співавтора), повної назви установи та e-mail.

Повідомлення про включення доповіді до програми конференції та рекомендації програмного комітету щодо друку статей у відповідних виданнях будуть надіслані до 10 вересня 2015 року. Статті оформлюються за вимогами відповідних видань.

Матеріали конференції будуть опубліковані у таких фахових виданнях: «Педагогіка і психологія», «Інформаційні технології в освіті», «Вища освіта», Вісник «ТІМО».

Цей захід проводиться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Додаткова інформація українською та англійською мовами.