A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ЖДТУ влаштували виставку SpaceTechFest, де представили найцікавіші досягнення науки

Опубліковано 07 листопада 2017 року о 10:02

Авіатренажер, віртуальні окуляри, планетарій – ці та інші досягнення науки побачили гості цими вихідними в Житомирському державному технологічному університеті, де пройшла виставка SpaceTechFest.

ЖДТУ, музей Космонавтики ім. С.П. Корольова, Асоціація музеїв космонавтики та Військовий інститут ім. С.П. Корольова за сприяння міської ради надали житомирянам можливість побачити те, що зроблено не десь далеко, а в Житомирі. Місія, яку втілили в життя організатори, – це популяризація науки серед дітей та молоді.

Захоплення у відвідувачів викликала кожна локація, але презентація окулярів, завдяки яким можна потрапити у віртуальну реальність, привернула найбільшу увагу. Завдяки таким окулярам людина може не тільки вивчати історію чи астрономію, але й подорожувати у власному організмі: наприклад, вивчати кровотворну систему та судини.

Тренінги, презентації, навчальні ігри зібрали багато зацікавлених. Окрім молоді, дітей з батьками, науковців, тут були й представники підприємств, які готові взяти на роботу талановиту молодь.

Діти ж упродовж дня зібрали величезну LEGO-ракету, яка символізувала те, що командна робота та спільна ідея можуть творити дива.