A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ЖНАЕУ вивчатимуть євроінтеграцію у межах EUROSCI Network

Опубліковано 10 липня 2017 року о 15:56

Викладачі та студенти ЖНАЕУ досліджуватимуть Європейський Союз та європейську інтерграцію. 6 липня університет долучився до мережі міжнародних академічних гравців EUROSCI Network.

Відтепер представники вишу зможуть навчатись за програмою відкритого інтернет-курсу з питань європейської інтеграції Jean Monnet Open Online Course Of European Integration. Курс викладається європейськими аналітиками англійською мовою, відрізняється критичною позицією у розгляді сучасної проблематики євроінтеграції. Навчання є безкоштовним, а за  успішного опанування курсу кожен з учасників програми отримає сертифікат.

Окрім цього, студентам будуть доступні відеоконференції за участі експертних груп в режимі реального часу, публічні онлайн-дискусії, сучасні кейси тощо.

Варто зазначити, ЖНАЕУ вже має досвід міжнародної співпраці. Приміром, у грудні  минулого року у виші презентували освітній проект «Аграрна політика ЄС» у межах програми Еразмус+ Жан Моне.

Довідково:

EUROSCI - це мережа міжнародних академічних гравців (університети, науково-дослідні центри, департаменти, команди, індивідуальні експерти), які мають спільну зацікавленість у вивченні Європейського Союзу та європейської інтеграції з наукової точки зору. Мережа дозволяє збирати інформацію, обмінюватися практикою, розвивати знання та сприяти кращому розумінню процесу європейської інтеграції у всьому світі.

За інформацією прес-служби ЖНАЕУ