A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Програма імені Фулбрайта провела в ЧНУ ім. Петра Могили тренінг з написання статей у міжнародних рецензованих виданнях

Опубліковано 14 квітня 2017 року о 16:39

Із презентацією семінару-тренінгу з написання публікацій і статей у міжнародних рецензованих виданнях до Чорноморського національного університету ім. Петра Могили завітала Програма імені Фулбрайта.

Марта Коломиєць, директор Програми в Україні, розповіла присутнім про можливості проекту та співпрацю зі студентами. Інші спікери розказали про основні етапи публікаційного процесу, відмінності структурування тексту українською та англійською  і сучасні виклики наукометрії.

Також на зустрічі відбулася презентація конкурсів на отримання фулбрайтівських стипендій. Участь можуть брати студенти старших курсів, випускники ВНЗ, викладачі-початківці, кандидати та доктори наук, журналісти. Кінцеві терміни подання заявок вказано на сайті програми академічних обмінів.

Окрім цього, у межах візиту Програми у ЧНУ пройшов кінопоказ стрічки «Жінки Майдану». Автори фільму – Ольга Онишко та Петро Дідула працювали над ним протягом усіх подій Майдану і після нього. Документальний фільм присвячено ролі жінки у творенні Революції гідності та майбутніх подій і був номінантом на міжнародних фестивалях.