A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В Івано-Франківському коледжі відбувся фестиваль англійської пісні

Опубліковано 19 квітня 2016 року о 09:55

Днями в Івано-Франківському коледжі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся фестиваль англійської пісні. Захід спрямований на популяризацію та активізацію вивчення студентами англійської мови та приурочений, відповідно до Указу Президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні», Року англійської мови в Україні.

З привітальним словом до учасників та гостей свята звернувся директор коледжу Юрій Москаленко, який наголосив на важливості вивчення англійської мови в контексті сучасності та висловив сподівання, що Фестиваль стане традиційним.

Бажання продемонструвати свій талант та знання англійської мови висловили студенти 1-3 курсів. Усі учасники отримали дипломи в різних номінаціях. Гран-прі Фестивалю завоювала студентка 2-го курсу спеціальності «Початкова  освіта» Анастасія Скринник. Третьокурсниця спеціальності «Дошкільна освіта» Анастасія Калафат стала кращою в номінації «Золотий голос».

Під час програми Фестивалю глядачі також мали чудову нагоду переглянути тематичну виставку робіт студентів-першокурсників коледжу «Символи англомовних країн». 

 

За інформацією ПНУ імені Василя Стефаника