A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Завершення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Лісове і садово-паркове господарство»

Опубліковано 18 квітня 2016 року о 12:34

В Уманському національному університеті садівництва днями завершився  II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Лісове і садово-паркове господарство», де студенти Житомирського національного агроекологічного університету отримали призові місця.

Участь в олімпіаді взяли 27 учасників із 9 вищих навчальних закладів країни. Команду факультету лісового господарства ЖНАЕУ представляли 3 учасники – студент V курсу Каприця Олександр, студентка ІV курсу Каприця Марина та студент ІІІ курсу Левчук Назар.

У перший день олімпіади відбулися змагання з лісової таксації та визначення зразків із дендрології. На змаганнях з лісової таксації кожен студент проводив окомірне визначення основних таксаційних показників 3-х лісових насаджень.

Другий день олімпіади – теоретичний тур. Кожному учасникові змагань надавався перелік тестових питань з таких дисциплін як дендрологія, лісознавство і лісівництво, озеленення населених місць, декоративні розсадники та насінництво.

В індивідуальному заліку, котрий є основним, студент V курсу освітнього рівня «Магістр» Каприця Олександр показав 2-й  результат і був нагороджений дипломом ІІ ступеня. Також в індивідуальному заліку із таксації Каприця Олександр показав 2-й результат.

За визначенням гербарних зразків із дендрології студенти ЖНАЕУ Каприця  Олександр і Каприця Марина увійшли у п’ятірку кращих.

В результаті змагань у загальнокомандному заліку список команд-призерів такий:I місце – Уманський національний університет садівництва;II місце – Житомирський національний агроекологічний університет; III місце розділили  Харківський національний аграрний університет та Дніпропетровський національний аграрно-економічний університет.

За інформацією ЖНАЕУ