A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Столичні школярі стали призерами Міжнародного мовного конкурсу «Китайський міст»

Опубліковано 31 жовтня 2017 року о 11:10

Учні Київської гімназії східних мов №1 стали призерами Міжнародного мовного конкурсу знавців китайської мови – «Китайський міст». Цього року він вже вдесяте проходив у КНР.

Українську команду представляли учні 11-Б класу Київської гімназії східних мов №1 Дмитро Гордєєв і Анастасія Байдюк. Вони здобули І місце в он-лайн голосуванні глядацьких симпатій та ІІІ місце у командному заліку. Також Анастасія Байдюк посіла ІІІ сходинку в особистому заліку серед конкурсантів, а Дмитро Гордєєв отримав спеціальний приз журі конкурсу за творчість і талант.

Конкурс «Китайський міст» – це масштабне змагання для учнів з усіх країн світу, метою якого є популяризація китайської мови і культури. Він дає можливість найкращим учням показати свій рівень володіння китайською мовою, знання в галузі історії, мистецтва, географії, музики, літератури Китаю. Цього року в змаганнях брали участь 110 команд із 80 країн світу.

Нагадуємо, що українська команда здобула дві золоті медалі на Міжнародній учнівській олімпіаді з екології, що пройшла 22-29 жовтня 2017 року в Бразилії.