A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сьогодні учасники ЗНО отримують результати тестування з географії, фізики та хімії

Опубліковано 23 червня 2017 року о 12:00

Експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти встановила пороговий бал з трьох останніх предметів ЗНО-2017 – географії, фізики та хімії. Про це повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій.

«14, 16 і 22 червня відбулися засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, де визначено поріг «склав/не склав» з української мови і літератури – 24 бали, математики – 11 балів, іноземних мов – 14 балів, історії України – 27 балів, біології – 23 бали, російської мови – 26 балів, географії – 27 балів, фізики – 10 балів та хімії – 17 балів. Результати ЗНО з географії, фізики, хімії розміщуються на інформаційних сторінках учасників 23 червня. Після оприлюднення результатів з усіх навчальних предметів основної сесії учасники тестування зможуть роздрукувати інформаційну картку з результатами тестувань», – розповів Вадим Карандій.

За його словами, результати ЗНО з інших предметів були розміщені на інформаційних сторінках раніше. Окрім результатів, учасники тестування можуть ознайомитися з картками результатів і скан-копіями своїх бланків відповідей, які теж розміщені на їхніх сторінках.

Також на сайті Українського центру оприлюднено таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів і таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівня навчальних досягнень за шкалою 1–12 балів.

Відомості державної підсумкової атестації, яка проходила у формі ЗНО, розміщено в електронних кабінетах керівників загальноосвітніх навчальних закладів.