A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ІІ етапі пробного ЗНО взяли участь понад 93% зареєстрованих осіб

Опубліковано 11 квітня 2017 року о 10:00

8 квітня 2017 року відбулося пробне ЗНО з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської, російської мов.

Згідно з даними регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні взяли 86 820 осіб, що складає понад 93% від загальної кількості зареєстрованих для проходження пробного ЗНО з цих предметів. Торік в ІІ етапі проведення пробного ЗНО взяли участь 91,75%.

Найактивнішими виявилися учасники, які прийшли складати тест з хімії, – 96,06% від загальної кількості зареєстрованих.

Кожен учасник має можливість дізнатися результат пробного ЗНО за допомогою сервісу «Визначити результат». Його користувачі отримають інформацію про кількість набраних балів до 14 квітня в персональному кабінеті.

Учасники, які не змогли взяти участь у пробному ЗНО, можуть отримати тестові матеріали в пункті проведення пробного оцінювання до 12 квітня включно або пізніше – у регіональному центрі оцінювання якості освіти.

Крім того, у розділі «Пробне ЗНО» розміщено завдання та правильні відповіді сертифікаційних робіт з історії України, математики, біології, географії, хімії, фізики, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов.

Учасники, які брали участь у пробному тестуванні, можуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна отримати, виконавши всі завдання:

  • історія України – 94,
  • математика – 62,
  • біологія – 76,
  • географія – 92,
  • хімія – 80,
  • фізика – 56,
  • англійська, німецька, французька, іспанська мови – 56,
  • російська мова – 88.

Таблиці переведення тестових балів у шкалу 100–200 та шкалу 1–12 будуть розміщені в розділі «Пробне ЗНО» до 14 квітня.

За повідомленням прес-служби УЦОЯО