A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністерство освіти і науки України висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті генерал-полковника Воробйова Геннадія Петровича

Опубліковано 13 лютого 2017 року о 14:00

Міністерство освіти і науки України висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті генерал-полковника Воробйова Геннадія Петровича, начальника Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Майже сорок років свого життя Геннадій Петрович присвятив чесному та відданому служінню Батьківщині, його внесок у розбудову і становлення Збройних Сил України є неоціненним.

На всіх посадах, від командира взводу до начальника Національного університету оборони України імені Івана Черняховського, Геннадія Петровича відрізняли надзвичайно високі якості справжнього офіцера і патріота –професіоналізм, чесність та повага до людей.

Він був компетентним керівником, який розумів необхідність допомоги майбутнім офіцерам – і своїм прикладом, і цінною порадою.

Геннадій Петрович був надзвичайно наполегливою, порядною та щирою людиною. Він завжди займав активну громадянську позицію, докладав великих зусиль для розвитку Збройних Сил України та підготовки висококваліфікованих офіцерських кадрів.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Воробйова Геннадія Петровича. Світла пам’ять про відданого патріота своєї Вітчизни назавжди залишиться у наших серцях.

Міністр Лілія ГРИНЕВИЧ