A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студентська спортивна делегація України вирушила на зимову Універсіаду-2017

Опубліковано 25 січня 2017 року о 11:01

У столичному аеропорту «Бориспіль» відбулися урочисті проводи студентської збірної команди України на Всесвітню зимову Універсіаду, яка стартує 29 січня в казахстанському місті Алмати.

Основу української команди склали біатлоністи та лижники, на яких наша країна покладає найбільші медальні надії. За словами керівника офіційної делегації України Вадима Стеценка, в Алматі наша збірна змагатиметься зі спортсменами з майже 60 країн світу.

Проводжали делегацію та бажали її учасникам перемог перший заступник Міністра освіти і науки Володимир Ковтунець, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та президент Спортивної студентської спілки України Василь Кремень.

Перший заступник Міністра освіти і науки зачитав вітальний лист Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, який, зокрема, побажав спортсменам успішно виконати почесну місію – гідно представити Україну на студентському спортивному форумі, що об’єднав талановиту спортивну молодь з усього світу. Крім того, Володимир Ковтунець передав привітання та побажання нових спортивних досягнень від Міністра Лілії Гриневич.

Під оплески Василь Кремень передав Державний прапор України прапороносцю команди, біатлоністу Антону Мигді (студенту Львівського державного університету фізичної культури).

Тож нехай нашим хлопцям та дівчатам щастить під час змагань, усі старти будуть вдалими, а фініші – переможними! Віримо в них та чекаємо з новими перемогами!

За інформацією прес-служби Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України