A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

28 жовтня Лілія Гриневич візьме участь у конференції на тему: “Трансформація освіти. На шляху до миру та соціальних змін в Україні”

Опубліковано 27 жовтня 2016 року о 11:19

28 жовтня 2016 року за участі  Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич відбудеться конференція «Трансформація освіти. На шляху до миру та соціальних змін в Україні»(Київ, вул. Велика Житомирська, 33).

0 10.30 Мі??істр виступить з доповіддю та візьме участь у панельній дискусії на тему: “Освіта 2030 – візія для України в європейському контексті”.

Акредитація ЗМІ відбуватиметься за онлайн формою, що доступна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBuUkv5pYHVGXU6xxT65Ti7pdg8as1qpj6Pll0G3RWdw7uyA/viewform?c=0&w=1

Серед учасників панелі також будуть Анастасія Некрасова (Швеція), засновниця “Лабораторії сталого розвитку” та генеральний директор організації “Intelligent Mindsets”; Ірена Пранскевічютє (Литва), засновниця громадської ініціативи “Інкубатор соціальних змін “Domus Solis” та Михайло Крікунов, Голова Ради директорів CLUST-ua, українського агентства кластерного розвитку.

Захід має на меті представити результати першого в Україні проекту підвищення кваліфікації освітян, спрямованого на цілісний інтегральний розвиток особистості, ініціювати діалог про значення освіти для майбутнього нашої країни між зацікавленими сторонами освітньої галузі: державою, міжнародними експертами, донорами і громадськими організаціями, та об’єднати зусилля заради перетворення просвітницької діяльності на рушійну силу змін в Україні.

Загалом, під час конференції підніматимуться важливі для сучасної української освіти теми:

•          “Освіта 2030 – візія для України в європейському контексті”

•          “Педагогіка партнерства: синергія рівноправного партнерства у педагогіці”

•          “Проекти громадських організацій як джерело інновацій в освіті”

•          “Інтегральна педагогіка: методологія, що з’являється”

•          “Досягнення соціальних змін через освіту”

ОНЛАЙН трансляція тут