A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ЧДУ ім. Петра Могили отримав статус Національного

Опубліковано 16 червня 2016 року о 08:35

Чорноморський державний університет імені Петра Могили отримав статус Національного. Із цієї подією колектив університету і його студентів привітав Президент України Петро Порошенко під час свого візиту на Миколаївщину 15 червня 2016 року.

Указ про надання статусу Національного кращому університету області був підписаний 14 червня. Президент України особисто повідомив про це. Петро Порошенко підкреслив, що надзвичайно цінує активну громадянську позицію, високий професіоналізм, наукову діяльність, прагнення до розвитку, волонтерську роботу Чорноморського університету. Наголосив на тому, що високий статус – не подарунок, а визнання високого рівня навчального закладу.  

Ректор Чорноморський державний університет імені Петра Могили подякував Президенту України за високу оцінку діяльності університету. Подарував на згадку про визначну подію скульптурне зображення Петра Могили. Петро Порошенко зазначив, що відтепер у його робочому кабінеті стоятиме фігура славетного просвітянина і громадського діяча, справжнього патріота і воїна, що являє собою символ України.

Працівники навчального закладу і його студенти продовжуватимуть кращі традиції свого університету, який має не таку довгу, але таку яскраву історію.

За інформацією Чорноморського державного університету імені Петра Могили