A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбувся другий щорічний Міжнародний Форум вчителів іноземних мов

Опубліковано 08 квітня 2016 року о 10:15

Понад 100 вчителів англійської та німецької мов загальноосвітніх шкіл, мовних курсів та вищих навчальних закладів України, серед яких були спеціально запрошені переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року», а також  представники навчальних закладів з Великобританії, Ірландії, США, Канади, Мальти та Німеччини відвідали другий щорічний Міжнародний Форум вчителів іноземних мов (FLT Forum).

Форум урочисто відкривали директор Інституту модернізації змісту освіти Наталья Вяткіна та директор компанії «Алеком Освіта» Марія Луняк.

Директор компанії «Алеком Освіта» оголосила про спеціальні призи – безкоштовні поїздки до Великобританії - для переможців Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» з англійської мови та Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, які  запровадила компанія «Алеком Освіта» в рамках підтримки Указу Президента України про оголошення 2016 року «Роком англійської мови».

Під час майстер класів, організованих у формі уроків, вітчизняні вчителі мали змогу перейняти досвід іноземних викладачів у навчально-методичній сфері, ознайомитися з новими тенденціями та поспілкуватися зі своїми українськими та закордонними колегами.

FLT Forum уже став абсолютно унікальним для України майданчиком для розширення культурного світогляду, імплементації сучасного світового досвіду та налагодження персонального спілкування й обміну досвідом вчителів іноземних мов України та світу.