A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Українські та британські університети співпрацюватимуть

Опубліковано 16 березня 2016 року о 18:03

25 українських і британських університетів отримають гранти на здійснення ознайомчих візитів і 8 -  на розвиток партнерства. Це вищі навчальні заклади - переможці конкурсу подачі заявок на гранти, що надаються Британською Радою в Україні. Список переможців конкурсу подачі заявок на гранти програми «Інтернаціоналізація вищої освіти» оприлюднено на сайті Британської Ради в Україні.

Грантові кошти будуть спрямовані на співпрацю та обмін досвідом університетів, низку заходів з мобільності представників українських та британських вищих навчальних закладів. Рішення щодо ролі отримувача гранту (британський чи український університет) приймалося за домовленістю сторін.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки України приділяє значну увагу питанню інтернаціоналізації вищої освіти та співпрацює у цьому напрямі з міжнародними партнерами, у тому числі з Британською Радою в Україні. У 2015 році Британською Радою в Україні було оголошено конкурс подачі заявок на гранти в рамках програми «Інтернаціоналізація вищої освіти».