A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Завершено навчання педагогів з питань безпечної міграції та попередження торгівлі людьми

Опубліковано 07 грудня 2015 року о 11:50

2 грудня 2015 року було завершено навчання педагогічних працівників до проведення занять з питань безпечної міграції та попередження торгівлі людьми.

Інститути післядипломної педагогічної освіти Дніпропетровської, Сумської, Черкаської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей сформували свої команди методистів для участі у проекті «Впровадження програми з попередження торгівлі людьми в інститутах післядипломної педагогічної освіти».

Протягом жовтня – грудня 2015 року фахівці актуалізували свої знання з проблеми торгівлі людьми, ознайомилися з програмою виховних заходів для учнів 7-11 класів з питань попередження торгівлі людьми, а також з іншими інтерактивними формами та методами роботи з учнями за цією проблематикою

Після участі у навчальних семінарах-тренінгах кожна команда склала свій план роботи в області щодо проведення просвітницьких заходів з питань попередження торгівлі людьми для різних категорій педагогічних працівників, який розпочне втілюватись у життя вже найближчим часом.

Проект «Впровадження програми з попередження торгівлі людьми в інститутах післядипломної педагогічної освіти» реалізує Український фонд «Благополуччя дітей» у партнерстві з Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки Канадського міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку. Проект впроваджується при сприянні Міністерства освіти і науки України згідно Наказу № 827 від 19 липня 2012 р. «Про затвердження плану заходів щодо запобігання торгівлі людьми на період до 2015 року» та листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-264 від 28.05.2015 «Про програму виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».