A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністр освіти і науки України зустрівся з віце-прем’єр-міністром Чехії ?? питань науки, досліджень та інновацій Павлом Бєлобрадеком

Опубліковано 29 квітня 2015 року о 16:44

28 квітня 2015 року відбулась зустріч Міністра освіти і науки України Сергія Квіта з віце-прем’єр- міністром Чеської Республіки з питань науки, досліджень та інновацій Павлом Бєлобрадеком та Послом Чехії в Україні Іваном Почухом.

Міністр освіти і науки подякував чеським колегам за постійну підтримку реформ в Україні у сфері освіти, а також за допомогу з відновленням роботи евакуйованих ВНЗ.

Чеська сторона запевнила Сергія Квіта у своїй відкритості та готовності до подальшої системної співпраці.

Міністри обговорили ідею проведення зустрічі міністрів освіти і науки країн Вишеградської четвірки восени 2015 року. З метою обговорення актуальних питань освітньої політики, такий захід може бути проведено спільно з Україною, в форматі 4+1.

Павло Бєлобрадек зазначив, що проблеми реформування, які виникають на шляху Міністерства у процесі реформування, дуже близькі до тих завдань, які вже вирішувалися у Чехії раніше.

Зазначимо, що віце-прем’єр-міністр Чеської Республіки з питань науки, досліджень та інновацій Павло Бєлобрадек прибув до Києва для участі у Міжнародній конференції на підтримку України.