A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Уряд призначив керівника державної установи «Школа супергероїв»

Опубліковано 04 лютого 2022 року о 16:07


На останньому засіданні Уряду ухвалено розпорядження про призначення Євгенії Смірнової виконуючою обов’язки директора державної установи «Школа супергероїв». Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

«Вже найближчим часом буде забезпечено повноцінне функціонування Школи, яка надаватиме освітні послуги дітям, що перебувають на довготривалому лікуванні в закладах охорони здоров’я», – зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр підкреслив, що саме за громадської ініціативи Євгенії Смірнової на базі Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» було утворено першу Школу супергероїв. За її моделлю почали утворюватися подібні школи у дитячих лікарнях різних областей України.

Нині в обласних лікарнях уже функціонує сім освітніх осередків. Школа супергероїв має підсилити діяльність наявних центрів та утворити нові у всіх обласних дитячих лікарнях України, на що вже спрямовано державну підтримку.

Нагадаємо, Уряд удосконалив Порядок та умови надання субвенції на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів».