A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Український виробник обладнання для закладів освіти надає вчителям, учням та їхнім батькам вільний доступ до свого програмного продукту

Опубліковано 28 квітня 2022 року о 11:35


Компанія EdPro надає змогу вчителям, учням та їхнім батькам безоплатно користуватися програмним продуктом mozaBook, а також доданими до нього понад 220 підручниками.

Застосунок можна використовувати як онлайн, так і офлайн, попередньо завантаживши необхідний контент. Програмне забезпечення mozaBook надає можливість учителям проводити дистанційне навчання, а учням працювати вдома. Вміст системи Mozaik інтегрується з такими застосунками, як ZOOM, Google Classrooms тощо.

Застосунок mozaBook містить програму для вчителя, що дозволяє не тільки працювати з готовими електронними підручниками, а також використовувати наявний мультимедійний контент для створення власного конспекту уроку або електронного підручника.

Медіабібліотека mozaBook – невичерпне джерело навчальних матеріалів: інтерактивних елементів, зображень, аудіо, текстів, таблиць, презентацій, відео та PDF.

За потреби компанія проводить навчання з використання застосунку в закладах освіти. Відео з рекомендаціями розміщено у вільному доступі на YouTube-каналі компанії.

Вчителі, які створюють відеоуроки, можуть отримати консультацію від тренера освітніх проєктів компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert – Дмитра Галька (тел. 0913009541) та старшої викладачки кафедри ПМОТ Київського університету імені Бориса Грінченка Вікторії Косик (тел. 0509083964).

Завантажити програму mozaBook можна за посиланням після логування користувача на сайті.

Освітяни, учні та батьки можуть відкривати навчальні матеріали на сайті ua.mozaweb, у програмі mozaBook на ОС Windows чи в мобільних додатках на Android.

Нагадаємо, український онлайн-заклад "Школа з собою" пропонує послуги учням та батькам.