A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Українських вчених, представників вишів та наукових установ запрошують долучитися до дискусії щодо розвитку науки в університетах

Опубліковано 14 травня 2019 року о 10:10

16 травня 2019 року відбудеться наукова дискусія «Університети України в світовому науковому просторі», присвячена розвитку науки у закладах вищої освіти.

Під час заходу запрошені іноземні спікери розкажуть про основні тренди розвитку університетської науки в Європі та різних країнах світу, актуальні напрями досліджень, досвід роботи дослідницьких університетів,  використання міжнародних рейтингів тощо. Це, зокрема, будуть Саїд Таха, віце-президент Elsevier, Юдіт Петерварі, менеджер збору даних QS Quacquarelli Symonds, Маркіс Аузінш, ректор Латвійського університету.

Водночас представники МОН України говоритимуть про реформування нашої науки та представлять проект концепції дослідницького університету.

До участі в дискусії запрошують науковців, дослідників, керівників ЗВО та наукових установ, представників органів влади, відповідальних за формування політики в сфері науки.

Початок: 16.00

Місце проведення: м. Київ, вул. Ярославів Вал, 22 (Radisson Blu Hotel)

Участь – безкоштовна, але обов’язково за попередньою реєстрацією тут: http://bit.ly/ScopusAwardsUkraine 

Реєстрація відкрита до 12-ї години 16 травня.

Після дискусії відбудеться також нагородження премією Scopus Awards 2019.

Захід організовують Міністерство освіти і науки України разом із компанією Ельзевір.