A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Учні 6 закладів професійної освіти стали призерами конкурсу фахової майстерності серед сантехніків

Опубліковано 04 червня 2021 року о 09:25


Переможцями всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування» стали учні 6 закладів професійної освіти. Усі учасники змагань отримали подарунки та дипломи.

За результатами змагань призові місця розподілили в такий спосіб:

1 місце – Сергій Крицький (Дніпровське вище професійне училище будівництва), Роман Яворський (Подільський центр професійно-технічної освіти);

2 місце – Дмитро Ілляшенко (Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту), Давид Туцький (Вище професійне училище №22 м. Сарни);

3 місце – Ростислав Гуменяк (Івано-Франківський будівельний ліцей),  Володимир Придруга (Чортківське вище професійне училище).

Конкурс відбувся в два етапи. Півфінал проходив на базі Київського вищого професійного училища будівництва. У ньому взяли участь 22 учасники з різних областей країни. Фінал проходив у межах фестивалю Install Fest Ukraine 2021. За першість змагалися 12 переможців півфіналу.

Довідково.

Конкурс фахової майстерності з професії сантехніка проходив у межах проєкту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні», який впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ «Геберіт Трейдинг» та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Мета конкурсу – створити платформу для посилення співпраці між закладами професійної освіти та представниками бізнесу, популяризувати робітничі професії, а також допомогти учням продемонструвати свої знання та навички.

Нагадаємо, що в Україні завершили пілотне впровадження SELFIE.