A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Учні 10-х ПТНЗ візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу серед сантехніків, переможець якого стажуватиметься у престижній компанії

Опубліковано 23 квітня 2018 року о 09:08

Учні та випускники 10 ПТНЗ візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування». Переможець зможе пройти стажування у лідера галузі. Змагання відбудуться 26 квітня 2018 року в межах профільного фестивалю Install Fest.

Конкурс спрямований на створення сучасної системи підготовки учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Учасники представлятимуть професійно-технічні навчальні заклади Броварів, Дніпра, Івано-Франківська, Одеси, Полтави, Хуста, Сарн, Черкас, Чернігова та Ромен. На базі їхніх закладів створено сучасні навчально-практичні центри, де учні можуть поєднувати теоретичні заняття з практикою. Серед переваг такої освіти - можливість отримати досвід роботи з сучасним обладнання вже під час навчання, більше шансів на успішне працевлаштування та постійна взаємодія з досвідченими фахівцями.

Відкриття цих центрів проходило в межах українсько-швейцарського проекту “Державно-приватне партнерство для поліпшення санітарно-технічної освіти в Україні”.