A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Учителі спеціальних шкіл об'єднуються для підтримки дітей з особливими освітніми потребами

Опубліковано 24 березня 2022 року о 17:45


У найскладніший для України час учителі Спеціальної школи №5 імені Я. П. Батюка міста Київ і Криворізької спеціальної школи «Натхнення» Дніпропетровської обласної ради підготували матеріали для дітей з особливими освітніми потребами.

«Наперекір труднощам, які спричинила росія, Україна вже місяць стримує та перемагає набагато більшого за себе ворога. Ми показали світові стійкість України, мужність воїнів і національне єднання у боротьбі проти ворога. Проте в умовах війни страждає мирне населення, інфраструктура, а найстрашніше – страждають діти. Наразі суттєвої підтримки та уваги потребують діти з особливими освітніми потребами. Дякую освітянам, експертам і психологам, які згуртувалися та підтримують дітей і їхніх батьків», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Спеціальна школа №5 імені Я. П. Батюка публікує вправи та ігри для дітей із порушенням зору, гімнастику для очей і поради для батьків.

Криворізька спеціальна школа «Натхнення» для дітей з особливими освітніми потребами, що зумовлені порушенням інтелектуального розвитку (зокрема, розладом спектру аутизму), підготувала серію відео, що стануть у пригоді в організації дистанційного навчання.

Нагадаємо, працює Телеграм-канал «Підтримай дитину», в якому публікуються ігри, вправи та поради для підтримки дітей у складні часи, зокрема й завдання та вправи для дітей з особливими потребами.