A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ЗНУ проведуть безкоштовні тренінги з 8 предметів зовнішнього незалежного оцінювання

Опубліковано 15 січня 2019 року о 14:24

На базі Запорізького національного університету проведуть тренінги щодо написання зовнішнього незалежного оцінювання, а також запропонують скласти тест з обраного предмету. Скористатися такою можливістю можуть цьогорічні вступники, участь у заходах безкоштовна. Реєстрація на тренінги стартувала у понеділок, 14 січня 2019 року.

Заходи з учасниками умовно поділяють на дві частини. У першій - теоретичній - їм розказують, як ефективно розподіляти час під час тестування, заповнювати бланки відповідей, опанувати емоції та сконцентруватися на вирішенні завдань. Крім того, організатори нагадують, які документи потрібно мати для доступу на пункт тестування, як розрахувати час на доїзд до пункту, якою має бути поведінка присутніх тощо.

У другій - практичній - частині майбутнім вступникам пропонують перевірити фактичний рівень знань з деяких предметів ЗНО. Впродовж року профільні фахівці університету готують тестові зошити відповідно до програми ЗНО з конкретних предметів. Такі програми є у відкритому доступі на сайті УЦОЯО.

Вже у лютому для зареєстрованих учасників проведуть тест з біології, фізики, хімії, географії, іноземної мови, української мови та літератури. У березні заплановані тренінги з математики та історії України.

Для того, щоб перевірка робіт проходила об'єктивно, у момент реєстрації прізвища учасників зашифровуються. Результати складених під час тренінгу тестів оприлюднять на офіційному сайті ЗНУ.

Організація та проведення тренінгів проходить у межах проекту з підтримки школярів, який впроваджують у виші. Торік такою можливістю скористалися понад 1,5 тис абітурієнтів регіону.

Нагадаємо, що фахівці ХНЕУ створили відкритий безкоштовний онлайн-сервіс, який допомагає підготуватися до ЗНО.