A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ЗНУ облаштовують коворкінг-центр для студентів: там буде зал-трансформер і мультимедійне обладнання

Опубліковано 07 квітня 2020 року о 14:23

Студенти та науковці Запорізького національного університету отримають додаткову платформу для заходів, командних зустрічей та роботи: у виші вже почали облаштовувати сучасний коворкінг-центр. Він працюватиме на території колишньої студентської кав’ярні.

Наразі в університеті займаються ремонтом приміщення: замінили застарілі вікна на енергоощадні, прибрали штучні перегородки та конструкції.

Планується, що центр обладнають за принципами залу-трансформера. Тобто, за потреби, територія зможе виконувати як роль великої зали для урочистого заходу, так і легко перетворюватиметься в кілька приміщень для локальних подій. Приміром, там зможуть одночасно проводити різні семінари, наукові або освітні тренінги, переговори, заняття зі студентами чи просто організовувати дозвілля для молоді.  

Для того, щоб під час роботи у трансформованих зонах не було проблем зі звуком або освітленням, у приміщенні буде відповідне обладнання: мобільні стіни-перегородки, які матимуть потрібний рівень звукоізоляції. Там також встановлять аудіовізуальне мультимедійне обладнання - комп’ютери та Інтернет.

Нагадаємо, що студенти КПІ спроєктують та випробують літак.