A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Всесвітній день авіації та космонавтики відбулась презентація наукових досліджень молодих учених

Опубліковано 13 квітня 2021 року о 11:07


12 квітня 2021 року, у Всесвітній день авіації та космонавтики, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України провела захід «Досягнення молодих учених України в авіаційній та ракетно-космічній галузі» за участю першого заступника Міністра освіти і науки України Миколи Кизима.  

Захід був присвячений розвитку досліджень та досягненням молодих вчених в авіаційній та ракетно-космічній галузях.

П’ятнадцять молодих учених з різних регіонів України презентували наукові доробки в авіаційній та ракетно-космічній галузі. Фахівці працюють та займаються дослідженнями в таких стратегічних підприємствах, університетах, організаціях та компаніях:  Державне підприємство «Антонов», Державне підприємство «Конструкторське бюро "Південне"», Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Національний авіаційний університет, Інститут держави і права імені В.М. Корецького НАН України, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, компанія «Spacebit», Рада молодих представників космічної галузі, Українське молодіжне аерокосмічне об'єднання «Сузір'я».

Насамкінець заходу учасники обговорили шляхи розвитку та активізації досліджень в авіаційній та ракетно-космічній галузях країни.

Нагадаємо, стартував ІV Міжнародний науковий конгрес Society of Ambient Intelligence.