A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ТДАТУ розвивають дуальну освіту - розпочато співпрацю з двома підприємствами області

Опубліковано 06 квітня 2018 року о 13:46

Студенти кафедри харчових технологій Таврійського державного агротехнологічного університету проходять виробниче навчання на двох підприємствах області. Це стало можливим завдяки угодам вишу з відповідними підприємствами Запоріжжя - ТОВ “Юг-кондитер” та ВАТ “Мелітопольський хлібокомбінат”. Наразі студенти 3-4 курсів отримують практичні навички у роботі кондитерів, пекарів та харчових технологів.

Як зазначили представники університету, такий формат співпраці допомагає виявити “прогалини” та внести корективи у навчальні плани. Студенти здобувають корисні навички роботи з сучасним обладнанням, формують уявлення про принцип роботи великого підприємства. Натомість потенційні роботодавці вже на етапі навчання можуть знайти потрібного фахівця і в майбутньому запропонувати йому робоче місце.

Крім того, близько 30 студентів прикладних спеціальностей ТДАТУ вже розпочали навчання за дуальною формою освіти на місцевому виробництві гідравлічного та пневматичного устаткування.

Нагадаємо, що студенти СумНАУ закінчили магістратуру за дуальною формою навчання. До закінчення курсу майже усім випускникам вдалось працевлаштуватись.