A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Сумському державному університеті запрацювали пункти освітньої незламності

Опубліковано 01 грудня 2022 року о 17:25


З метою організації якісного освітнього процесу органи студентського самоврядування Сумського державного університету ініціювали створення «Пунктів освітньої незламності» для здобувачів вищої освіти та викладачів.

Приміщення забезпечені безперебійним енергопостачанням та інтернетом. Відвідувачі закладу мають можливість виконувати навчальні завдання, не відволікаючись на відімкнення електроенергії, а також мати постійний доступ до міжнародної комп’ютерної мережі, освітніх електронних сервісів та платформ.

Пункти освітньої незламності працюють у головному кампусі Сумського державного університету щоденно з 9 до 19 години. До пунктів приходять студенти і викладачі.

«Через постійні відключення світла вдома не завжди є можливість працювати. Сьогодні я вперше відвідала таку чудову аудиторію незламності. Дуже задоволена й вдячна, що маю тут світло, інтернет та якісний зв’язок зі студентами», – поділилася враженнями відвідувачка пункту освітньої незламності, викладачка кафедри фізіології науково-навчального медичного інституту СумДУ Зоя Левченко.

В університеті планують збільшити кількість пунктів освітньої незламності та їхнє облаштування в інших локаціях.

Нагадаємо, розпочато процес переведення окремих категорій студентів на навчання за державним замовленням.