A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У сумській школі стартував проект “Шкільний офіцер поліції”: вивчатимуть правила дорожнього руху, безконфліктну поведінку та відповідальність за правопорушення

Опубліковано 17 січня 2019 року о 18:43

У сумській школі № 12 стартував проект “Шкільний офіцер поліції”, який надалі поширюватимуть серед інших закладів середньої освіти міста. Перша лекція щодо правил дорожнього руху пройшла в середу, 16 січня 2019 року, для учнів початкових класів.

Шкільні офіцери поліції, які попередньо пройшли спеціальну підготовку,  розповіли про основні правила дорожнього руху, у форматі гри показали жести регулювальника. Також спільно з дітьми вони виготовили світловідбиваючі елементи, які згодом прикріпили до шкільних ранців.

Наприкінці зустрічі школярі отримали корисні подарунки - дитячі навчальні посібники з Правил дорожнього руху “1000 і 1 поворот”.

Загалом проект орієнтований на профілактику правопорушень в шкільному середовищі. Далі поліцейські розказуватимуть про безпечну поведінку в Інтернеті, протидію насильству та відповідальність за свої дії, а також як поводитися в екстремальних ситуаціях. Крім того, вони проведуть тренінг з надання першої медичної допомоги.

Заняття проходять відповідно до програми “Школа і поліція”.

Нагадаємо, що раніше на базі Скандинавської гімназії провели конференцію-гру серед старшокласників.