A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У серпні відбудеться фінал Міжнародної програми «Студентська республіка»

Опубліковано 18 серпня 2021 року о 08:50


21–24 серпня 2021 року проходитиме фінал Міжнародної програми «Студентська республіка» — наймасштабнішої щорічної молодіжної мисленнєво-творчо-дозвіллєвої громадської події в Україні. Захід відбудеться на березі Чорного моря, у с. Лазурне (Херсонська обл.).

Подія – найбільший в Україні відкритий майданчик для діалогу, глибокої дискусії та презентації проривних ідей молоді. 

Для участі в заході відкрито онлайн-реєстрацію

Цьгорічна тема  — підсумок напрацювань республіканців за 23 роки щоденної невтомної роботи і шаленої волі позитивних змін.

Учасників очікуватиме потужна оргдіяльнісна гра «Інакша Україна — для Нового світу», до якої після 1,5–2 діб буде додана яскрава мультифестивальна частина. Також буде створено ігрові умови імпровізованої держави «Студентська республіка», яка матиме власну Конституцію, закони, органи влади, партії, валюту, територію.

У межах заходу, завдяки дискусійно-змагальному формату, в учасників/ць буде нагода вигадувати найсміливіші інновації, пропонувати власну позицію, дискутувати, помилятися, вдосконалюватися і знову презентувати свої  ідеї, які можуть бути корисні народу Україну. Участь у Грі будуть брати перемож(ни)ці регіональних студреспублік: студентські мер(к)и та депутат(к)и студентських магістратів, а також ті, хто виявили бажання, пройшовши обов’язкову онлайн-реєстрацію.

Окрім роботи над альтернативами розвитку України та світу, з-поміж найрозумніших, найталановитіших і найактивніших має бути обрано Студентського/у президента/ку та депутатів/ок Студентського парламенту України.