A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У селі Слобідка на Тернопільщині завершили будівництво дитячого садка

Опубліковано 03 грудня 2020 року о 13:55


Відповідно до програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України, в селі Слобідка Козівського району Тернопільської області завершено будівництво дитячого садка. Заклад дошкільної освіти розрахований на 25 місць. 

На об’єкті збудовано цоколь, І та ІІ поверхи, проведено панельні перекриття між поверхами, встановлено дах, електропроводку, каналізаційну мережу, металопластикові вікна. Також проведено внутрішні роботи, штукатурення, гідро- та пароізоляцію, утеплення фундаментів, встановлено мережі водопостачання та водовідведення, тепло- та газопостачання. Виконано роботи з благоустрою та озеленення території.

Загальна вартість проєкту становила 11 млн грн.

У селі Слобідка, де проживає 678 жителів, не було дитсадка. Батьки були змушені возити дітей до закладів дошкільної освіти за 5-10 кілометрів від села або займатися самоосвітою.

«Одне з наших пріоритетних завдань – створити умови для повноцінного розвитку дітей. Завдяки програмі «Велике будівництво» ми змогли збудувати новий, сучасний дитсадок. Реалізувавши цей проєкт, ми змогли ще й створити нові робочі місця для членів територіальної громади», – зауважив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Нагадаємо, протягом 2020 року на Київщині відкрили 5 нових закладів дошкільної освіти.