A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У селі на Волині відкрили нову школу, де зможуть навчатися понад 230 місцевих дітей

Опубліковано 14 січня 2020 року о 12:15

235 дітей села Осівці, що на Волині, розпочали навчання у новозбудованій школі. Для комфорту учнів там обладнали просторі навчальні класи, харчоблок, актовий та спортивний зали. Відкриття закладу відбулось у понеділок, 13 січня 2020 року.

Учням початкових класів у шкільних кабінетах зробили сучасний ремонт, зобразивши на стінах казкових героїв. Класи наповнили новими меблями: партами, стільцями, шафами для зберігання навчальних матеріалів, дошками тощо. Крім того, там передбачили зону відпочинку, де діти зможуть проводити ранкове коло та спілкуватися одне з одним.

Старшокласники також матимуть нові інструменти для навчання. Наприклад, у кабінет хімії закупили набори з реактивами для проведення досліджень, спеціальний посуд та постери з роз’ясненнями. У кабінет біології – розбірні моделі будови людини.

Загалом у втілення проєкту інвестували понад 75 млн гривень – це кошти Державного фонду регіонального розвитку, місцевого бюджету та субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Нагадаємо, що у КПІ створили сучасний RnD-центр, де студенти зможуть проєктувати електроавтомобілі.