A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Рівному для освітян провели всеукраїнську Школу педагогічної майстерності

Опубліковано 19 вересня 2018 року о 16:51

Фестиваль сучасного уроку,  наукові дискусії та творчі майстерні –  у Рівному для освітян організували дводенну Школу педагогічної майстерності «Педагогічний стартап – 2018».

Зокрема, учасники обговорили нову роль учителя в освітніх змінах, як творчо організувати навчання у школі, а також обмінялися думками щодо вдосконалення конкурсних випробувань «Учитель року – 2019» у регіонах.

Окрім цього, під час методичного дайджесту «Рівненщина презентує досвід» були представлені нові форми роботи, серед яких: методичні діалоги «Сходження до вершин творчості», педагогічний університет «Зустріч із автором», школи технологічної майстерності, школи новаторства тощо.

А начальник відділу організації масових заходів ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Олена Артеменко розповіла про оновлений формат конкурсу «Учитель року – 2019».

Вона зазначила, що реєстрація учасників триватиме з 17 вересня до 15 жовтня 2018 року. На сторінці конкурсу «Учитель року – 2019» на сайті МОН розміщені реєстраційні форми. Так, цьогорічний конкурс проходитиме за єдиними умовами упродовж трьох турів. Усі конкурсні випробування перевірять теоретичну підготовку учителя та практичні вміння використовувати сучасні педагогічні технології.

У заході взяли участь педагогічні працівники освітніх установ та закладів Рівненської області, а також представники закладів післядипломної педагогічної освіти з 23 областей України та міста Києва.