A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У НаУОА стартувала Літня школа для учасників програми “Східні студії”

Опубліковано 21 серпня 2018 року о 16:42

У Національному університеті “Острозька академія” розпочалася V Літня школа для учасників програми “Східні студії” в Україні. Для них організують тематичні заняття та лекції щодо польсько-українських відносин, обговорення найбільш актуальних тем у фокус-групах, а також проведуть екскурсії. Відкриття Літньої школи відбулось вчора, 20 серпня 2018 року, у приміщенні вишу.

Учасниками школи стали 20 українських та польських студентів. Спікерами лекцій та семінарів школи стануть викладачі НУ “Острозька академія”, а також провідні науковці Варшавського університету.

“Однією із особливостей цьогорічної Літньої школи є те, що один день буде присвячений польсько-українським відносинам у боротьбі за незалежність. Студенти прослухають лекції про історію спільної боротьби за незалежність та подивляться фільм з цієї теми. Також наприкінці школи учасникам потрібно буде підготувати есе на відповідну тему та вже в майбутньому презентувати його у Варшаві», - розповів організатор Літньої школи, декан факультету політико-інформаційного менеджменту НаУОА Віталій Лебедюк.

Літня школа триватиме до 24 серпня. На завершення, усі учасники отримають сертифікати про участь.

Нагадаємо, що в УжНУ завершилася Літня школа з програмування.