A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У МОН визначили найкращий підприємницький клуб у виші – ним став Європейський університет

Опубліковано 29 серпня 2019 року о 13:37

У МОН обрали найактивніший підприємницький клуб у виші – перемогу отримав Європейський університет. Нагородження відбулося сьогодні, 29 серпня 2019 року, під час зустрічі Міносвіти та координаторів мережі академічних бізнес-інкубаторів YEP.

Учасники, зокрема, обговорили формати роботи стартап клубів, мотивацію студентів до участі в програмах з підприємництва, а також новий формат підприємницької освіти - стартап семестр.

У заході взяли участь 11 координаторів клубів з Дніпра, Харкова, Чернігова, Житомира та Києва.

"Для нас важливо допомагати університетам комерціалізувати результати наукових досліджень. Цьогоріч  ми плануємо більше розповідати про вдалі кейси наукових стартапів в університетах, щоб інші брали приклад", - зазначив представник директорату інновацій та трансферу технологій МОН Віталій Чернюк.

А засновник YEP Андрій Заікін наголосив, що завдяки спільній роботі з МОН вдалося за рік відкрити клуби в 28 університетах і залучити до їх роботи понад 300 студентів.

Варто повідомити, що до 27 вересня триває набір на програму з підприємництва YEP!Starter: https://forms.gle/kVc7J6fcaaS2jYiu8

Довідково.

YEP!Club - спільна ініціатива МОН та мережі академічних бізнес-інкубаторів YEP, яка була започаткована 2018 року для розвитку інноваційної екосистеми в університетах України.

Нагадуємо, що нещодавно Україна долучилася до пілоту ЄС, в якому інноватори та дослідники можуть отримати грант для проривних ідей – 2 млрд євро на 2019-2020 рр.