A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У МОН відбулося засідання колегії

Опубліковано 24 серпня 2022 року о 17:10


Сьогодні, 24 серпня 2022 року, під головуванням Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета відбулося засідання колегії МОН.

Члени колегії, представники Міністерства освіти і науки України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» заслухали доповідачів із питань порядку денного та ухвалили рішення щодо:

  • погодження наукових звітів стипендіатів 2021 року іменних стипендій Верховної Ради України для молодих вчених – докторів наук і можливості вручення дипломів стипендіата ВРУ за виконану наукову (науково-технічну) роботу;
  • порушення клопотання перед Верховною Радою України щодо присудження премій ВРУ за внесок молоді в розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування у 2022 році;
  • підсумків конкурсного відбору підручників (посібників) для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2022 році;
  • відзначення працівників сфери освіти і науки відзнаками Верховної Ради України, Кабінету Міністрів і відомчими заохочувальними відзнаками МОН.

Зокрема, дипломи стипендіата ВРУ за виконану наукову роботу отримають 16 молодих вчених, 9 претендентів рекомендовані колегією для присудження премії ВРУ за внесок молоді в розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування.

Крім того, ухвалено перелік із 7 підручників для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти до видання у 2022 році.

Члени колегії підтримали рішення щодо нагородження працівників сфери освіти і науки України.

Нагадаємо, МОН і ЮНІСЕФ започатковують ініціативу «Спільно до навчання», щоб підтримати дітей у новому навчальному році.