A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У МОН проведуть конференцію з наукометрії та бібліометрії SBC Kyiv 2019 - реєстрація триває до 21 травня

Опубліковано 08 квітня 2019 року о 11:49

У Міністерстві освіти і науки відбудеться Міжнародна конференція з наукометрії та бібліометрії SBC Kyiv 2019. Захід зацікавить науковців, управлінців, представників влади, бібліотекарів та інформаційних фахівців, які проводять оцінку наукових досліджень.

Учасники форуму обговорять досягнення наукометрії під час оцінки досліджень у природничих, соціальних і гуманітарних науках. Серед тем, які планують розглянути: джерела даних для наукометричних досліджень, вивчення наукових колаборацій та аналіз мереж, бібліометрія в бібліотечній справі тощо.

В межах конференції дослідники також зможуть презентувати тези доповідей та обговорити їх із зацікавленими стейкхолдерами. Матеріали мають відповідати тематиці конференції і містити мету дослідження, методи, результати та висновки.

Дата: 4 червня 2019 року.

Місце проведення: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 16 (Міністерство освіти і науки України).

Мова: українська і англійська.

Участь у конференції безкоштовна. Подати онлайн-заявку можна тут https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSEJl3a64FLnHj3uZdv2UI2ee-W3B-Zlsk2fA_JDZThX-Ixw/viewform 

Планується, що прийом анкет триватиме до 21 травня, однак у разі отримання максимальної кількості пропозицій до вказаної дати, реєстрацію може бути припинено раніше.

Ключовим спікером конференції стане Людо Вальтман - заступник директора Центру з вивчення науки та техніки у Лейденському університеті (Нідерланди). Програма конференції, перелік запрошених науковців, а також контакти організаційного і програмного комітету є за посиланням https://bit.ly/2FV3WNy 

Організатором конференції є Державна науково-технічна бібліотека за підтримки Міністерства освіти і науки.